Στο πυρήνα του Evexia Herbs βρισκόμαστε ο Παναγιώτης Μωυσίδης και ο Νίκος Νικολαϊδης, δυο παιδικοί φίλοι που αποφασίσαμε να συνεργαστούμε στα πλαίσια της επιχειρηματικότητας. Οι κοινές μας πεποιθήσεις και αξίες, που αναπτύχθηκαν κυρίως μέσα από τον αθλητισμό και την ομαδικότητα, μας οδήγησαν να ξεκινήσουμε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που θα συμβάλλει στην υγεία και ευεξία των ανθρώπων, αγαθά ανεκτίμητης αξίας.

Προσδοκούμε την υγεία , και το Evexia Herbs δεν αποτελεί τίποτε άλλο παρά το μέσο για να αγγίξουμε τον άνθρωπο που είτε μοιράζεται τις αξίες μας περί υγείας ή απλά επιθυμεί να δοκιμάσει τις ευεργετικές ιδιότητες των φυσικών μας προϊόντων.

Μωυσίδης Παναγιώτης

Μωυσίδης Παναγιώτης

Ιδρυτής - Φυσικοθεραπευτής
moisidis@evexiaherbs.gr

Είμαστε δύο άνθρωποι που παθιαζόμαστε με τον υγιεινό τρόπο ζωής και πιστεύουμε πως το κάθε μας προϊόν κρύβει έναν ανεκτίμητο θησαυρό.

Η φύση, είναι ο οδηγός μας και προσπαθούμε να βρισκόμαστε σε αρμονία με αυτήν επιλέγοντας προϊόντα που αναζωογονούν και ισορροπούν τον ανθρώπινο οργανισμό.

 

Για το λόγο αυτό επιλέγουμε να προωθήσουμε προϊόντα αγνά και φυσικά, χωρίς συνθετικές ουσίες.

Το αντικείμενο των φυσικών προϊόντων βρίσκεται λοιπόν κοντά στις καρδιές μας, και η προώθηση αυτών, δεν αποτελεί μόνο χαρά αλλά και ένα αίσθημα ολοκλήρωσης. 

Τέλος, θεωρούμε πως η ειλικρίνεια, ο σεβασμός, η οργάνωση και η συνέπεια, είναι αξίες απαραίτητες για την επίτευξη του σκοπού μας, όχι μονάχα για την εδραίωση της τυπικότητας, αλλά γιατί πιστεύουμε πως ο κάθε πελάτης αξίζει εξυπηρέτηση και αληθινή εμπιστοσύνη.

Νικολαϊδης Νίκος

Νικολαϊδης Νίκος

Ιδρυτής - Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας
nikolaidis@evexiaherbs.gr